ACUM:
15.05
Sens unic
Urmează:
16.00
Buletin de știri
Apoi:
16.03
Sens unic (continuare)

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona Brașov. Noul staff al echipei de handbal feminin, prezentat oficial

Publicat: joi, 30 Noiembrie 2023 , ora 16.30
Corona Brașov a ales să schimbe staff-ul tehnic de la echipa de handbal feminin, după o serie de rezultate considerate sub așteptări cu Alin Bondar pe bancă. La cârma echipei care ocupă locul 10 în Liga Florilor au venit Mica Brădeanu, Iulian Stamate și Mihaela Seifer Ciobotaru. 

Fosta extremă a Rulmentului Brașov va avea pe foaie postul de antrenor principal și va fi ajutată de Iulian Stamate. Mica Brădeanu va coordona în continuare activitatea pe întreaga secție dar se va afla și mai aproape de echipa de senioare. Pentru Mihaela Seifer este prima experiență pe banca unei echipe de Ligă Națională. În cadrul clubului brașovean Miki are însă o experiență vastă conducând de la primii pași până la seniori una din cele mai bune grupe din cadrul clubului.

„Din punctul meu de vedere, chiar sunt conștientă de tot ceea ce am reușit să realizez pe parcursul anilor în care am antrenat și antrenez. Consider că este un pas firesc și ținând cont de ceea ce am realizat, ținând cont de experiența ce am acumulat-o în cadrul lotului național, sunt convinsă că va fi în ordine”, a declarat Mihaela Seifer Ciobotaru. 

După schimbările de la nivelul bancii tehnice cubul brașovean așteaptă oportunități și pe piața transferurilor. „În momentul de față, încercăm să folosim tot ceea ce avem și da, ne uităm peste tot să găsim jucătoare care pot să fie determinante. Nu avem nevoie de încercări. Dacă o jucătoare de foarte mare valoare este liberă, va veni. În momentul de față nu am găsit acea jucătoare, căutăm”, a punctat managerul sportiv al clubului Corona Brașov, Alexandru Dedu. 

Jucătoarele de la Corona sunt în pregătire în această perioadă și vor avea doar câteva zile libere înainte de finalul anului. În primul meci oficial din 2024 brașovencele vor evolua în Cupa României pe 6 ianuarie.
Adrian SUSANU