ACUM:
15.05
Sens unic
Urmează:
16.00
Buletin de știri
Apoi:
16.03
Sens unic (continuare)

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona și-a aflat adversara din Cupa României la handbal feminin

Publicat: marți, 5 Decembrie 2023 , ora 16.57

În primul tur al Cupei României la handbal feminin Corona Brașov va evolua, în deplasare, contra echipei din Divizia A, Universitatea Cluj. Partida va avea loc pe 6 ianuarie și este prima oficială cu noua formulă de antrenori de la Corona Brașov.

Până atunci, fetele antrenate de Aurelia Brădeanu, Miki Seifer și Iulian Stamate se pregătesc la Brașov până în preajma sărbătorilor de Crăciun. Echipa revine la antrenamente pe 27 decembrie când sunt așteptate la lot și jucătoarele care evoluează în această perioadă la Campionatul Mondial de handbal.

Acolo, Corona are cinci reprezentante: Matea Pletikosic și Bobana Klicovac pentru Muntenegru, Carlos Azenaide și Natalia Fonseca pentru Angola și Macarena Gandulfo pentru Argentina. În sezonul trecut din Cupa României, Corona Brașov a fost eliminată de Dunărea Brăila, în faza sferturilor de finală.

Radio România Brașov