ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona își află adversara din Cupa României la handbal feminin pe 5 decembrie

Publicat: sâmbătă, 2 Decembrie 2023 , ora 11.37

Echipa de handbal feminin Corona Brașov, din Liga Florilor, are parte de antrenamente intense, cu atât mai mult cu cât conducerea tehnică a fost schimbată.

Handbalistele Brașovului se vor pregăti în aproape toată perioada care urmează. După trecerea în noul an, Corona va reveni la antrenamente chiar în 2 ianuarie, pentru că în 6 ianuarie este programat un meci în Cupa României. Despre acest lucru, unul din tehnicienii care conduc acum antrenamentele, Iulian Stamate, ne-a precizat:

"Avem antrenamente începând cu data de 2 ianuarie. În 6 ianuarie este primul meci de Cupa României. Pe 5 decembrie, la sediul Federației Române de Handbal, o aibă loc tragerea la sorți. Dacă o picăm cu o echipă din liga a 2-a cu siguranță vom juca în deplasare. Dacă picăm cu echipă de Liga Florilor o jucăm acasă, la prima formație extrasă din urnă".

În perioada 20 - 22 decembrie, Corona Brașov va susține și două meciuri amicale, dar încă nu se știe care vor fi echipele adverse. Oricum, noua conducere tehnică are în vedere ca măcar unul dintre aceste meciuri de verificare să se dispute la Brașov.

Dorin DUȘA