ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Știri din Brașov Înapoi

Deputatul brașovean Dumitru Flucuș ar putea fi demis din PNL după ce a semnat pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis

Publicat: miercuri, 3 Noiembrie 2021 , ora 14.30

Deputatul brașovean al Partidului Național Liberal, Dumitru Flucuș, a anunțat că a semnat proiectul inițiat de AUR pentru parlamentarii care vor suspendarea președintelui României, Klaus Iohannis.


Dumitru Flucuș ne-a transmis care au fost motivele care l-au determinat să semneze această listă:


“Decizia de a semna este una personală. Nu m-am consultat cu conducerea organizației județene sau conducerea partidului. Am vrut să trag un semnal de alarmă pentru îndreptarea situației în care se află acum țara. Eu consider că domnul președinte are o responsabilitate foarte mare la criza de acum din țară, la această lungă stare de incertitudine”
,
a explicat Dumitru Flucuș.

La câteva ore după ce a anunțat că a semnat lista AUR a venit și reacția PNL. Secretarul general Dan Vîlceanu a anunțat că Dumitru Flucuș va fi exclus din partid. Deputatul de Brașov a reacționat:

“Vreau să menționez că eu nu sunt dezafiliat, eu sunt în PNL membru plin, nu am plecat în nicio grupare și nici nu imi doresc să plec pentru că eu fac acest demers pentru ca partidul să aibă o șansă să se apropie de cetățeni”, a adăugat Dumitru Flucuș.

Deputatul de Brașov Dumitru Flucuș este singurul reprezentant al Partidului Național Liberal care a semnat pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis.

Radio România Brașov FM