ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

După Paște începe asfaltarea în oraș

Publicat: miercuri, 12 Aprilie 2023 , ora 11.46

După sărbătorile pascale, în oraș vor începe lucrările de asfaltare a străzilor sau trotuarelor sau plombare unde este cazul.

Municipalitatea a pregătit deja un program de reparații a străzilor, iar în perioada următoare vor fi deschise și stațiile asfaltare.

În mare parte, inspectorii Primăriei au identificat zonele în care sunt probleme, dar dacă cetățenii identifică și alte situații în care sunt gropi în carosabil sau pe trotuare, îi invităm să intre pe aplicația My BrașovCity și să ne semnaleze toate aceste probleme, astfel încât, dacă nu au fost deja incluse în programul de reparații, să poată fi incluse în primăvara acestui an”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Pentru reabilitarea străzilor, orașul a fost împărțit în două loturi, iar firmele vor efectua lucrările în baza unui contract subsecvent la acordul cadru.

Pentru primul lot, contractul subsecvent are o valoare de 12,8 milioane lei, pentru tot anul.

Pentru al doilea lot, contractul este valabil până la finalul lunii și are o valoare de 5,8 milioane lei, fără TVA.

Adina Chirvasă