ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul Zilei

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Extinderea Grădinițelor 33 și 35 din Tractorul, în ședința de plen din această lună

Publicat: luni, 5 Aprilie 2021 , ora 15.24

Grădinițele 33 și 35, din Tractorul, se vor extinde, așa cum au cerut și părinții, încă de la începutul acestui an, prin diverse petiții. Asta după ce propunerea va trece prin votul aleșilor locali, în ședința de plen din această lună.


În urma sesizărilor primite de la comitetele de părinți și de la conducerile grădinițelor (...) Primăria va propune darea în administrare a celor două spații, cele care au fost folosite de Centrul Musashino, respectiv care au fost în administrarea consilierilor locali, pentru a fi transformate în grupe noi de grădiniță”, a spus viceprimar municipiului Brașov, Flavia Boghiu.


Spațiul în care a funcționat Centrul Musashino va fi pentru Grădinița cu Program Prelungit nr. 33, care își va extinde capacitatea cu 45 de locuri, iar celelalte spații, administrate de RIAL, vor fi pentru Grădinița cu Program Prelungit nr. 35 Brașov, care își va mări capacitatea cu 50 de locuri.

Adina Chirvasă