ACUM:
19.15
Pasaj urban
Urmează:
20.00
Pasaj urban (continuare)

Știri din Brașov Înapoi

George Scripcaru a anunțat că va prelua mandatul de consilier local

Publicat: luni, 28 Septembrie 2020 , ora 20.07

După ce astăzi au fost anunțate rezultatele oficiale în municipiul Brașov, în urma scrutinului de ieri, primarul George Scripcaru a anunțat că va prelua mandatul de consilier local și își oferă sprijinul următoarei administrații conduse de noul ales în această funcție, Allen Coliban, dacă i se va cere. El a adăugat că noul primar nu trebuie să oprească proiectele care sunt în derulare, mai ales pe cele în stadiu avansat.

“L-am sunat dimineață și am vorbit cu el. Îi urez mult succes în ceea ce are de făcut și l-am felicitat pentru că a câștigat niște alegeri, într-o competiție care a fost cum a fost. I-am spus că a fost o etapă, un lucru care s-a derulat până acuma, este un parcurs care a avut un final. Important este să vedem ce este bun, ce trebuie făcut în continuare”, a spus actualul primar al municipiului Brașov, George Scripcaru.

Despre realizările sale din cele 4 mandate ca primar, George Scripcaru consideră că sunt numeroase și notabile pe toate palierele de dezvoltare urbană. În conferința de presă susținută astăzi, edilul a adăugat faptul că deocamdată o discuție cu privire la un post de viceprimar din partea PNL nu poate fi luată în calcul acum deoarece astfel de decizii se iau la nivel politic.

Amintim că după 16 ani în fruntea administrației municipale, George Scripcaru a pierdut alegerile locale la o diferență de aproape 5 procente față de Allen Coliban.

Camelia Vlad