ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Harta centrelor pe tipuri de vaccin, disponibilă pe platforma de programare

Publicat: joi, 25 Martie 2021 , ora 17.44

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, prin prezentarea centrelor de vaccinare pe tipurile de vaccin administrate în România, autoritățile au anunțat că a fost modificată platforma de programare în așa fel încât, în acest moment, a devenit activă harta centrelor pe tipuri de vaccin.

Harta cuprinde toate centrele de vaccinare active în platformă, tipul vaccinului administrat în acestea, numărul locurilor disponibile și numărul persoanelor înscrise pe lista de așteptare.

Harta este interactivă și fiecare utilizator poate filtra afișarea centrelor pe județe sau pe numărul locurilor disponibile. De asemenea, sunt afișate statistici privind numărul total al persoanelor înscrise pe listele de așteptare pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice: Pfizer/BioNTech, Moderna și AstraZeneca.

De menționat este că, în acest moment, nu sunt locuri disponibile la Brașov, pentru nici un tip de vaccin, însă pe listele de așteptare sunt înscrise mai bine de 28.000 de persoane.

Camelia Vlad