ACUM:
15.05
Sens unic
Urmează:
16.00
Buletin de știri
Apoi:
16.03
Sens unic (continuare)

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Hochei. Corona Brașov, două meciuri cu Fenestela

Publicat: joi, 30 Noiembrie 2023 , ora 9.02
Echipa de hochei Corona Brașov are programate două partide accesibile în Campionatul National contra celor de la Fenestela. De pe primul loc în competiția internă, galben-albaștrii întâlnesc una din cele mai slabe echipe ale campionatului. 

Duelurile vor avea loc joi și sâmbătă, de la ora 18.30 la Patinoarul Olimpic. 

Aflat în recuperare după o accidentare la pomete, portarul Zoltan Toke ar putea reveni pe gheață în una din aceste partide. Aproape de revenire este și Chase Schaber. Atacantul a efectuat un ultim control în Ungaria zilele trecute și a primit acceptul de a intra pe gheață. Schaber ar putea evolua în dubla brașovenilor din deplasare cu CSM Galați de pe 4 și 5 decembrie sau în cele trei partide ce urmează apoi în Erste Liga. În schimb căpitanul Roberto Gliga este încă în recuperare după operația la genunchi și ultimul termen înaintat pentru revenirea pe gheață este luna ianuarie 2024.
Adrian SUSANU