ACUM:
8.00
Radiojurnal

Știri din Brașov Înapoi

Iluminatul public din Făgăraș va fi complet modernizat

Publicat: joi, 18 Noiembrie 2021 , ora 19.26

Modernizarea iluminatul public de pe mai multe străzi din municipiul Făgăraș este în plină desfășurare, iar acum, Primăria a extins proiectul și pentru restul arterelor care necesită lucrări de reparație la iluminatul public.

În acest sens a fost postat anunțul de licitație în sistemul electronic de achiziții publice pentru contractarea lucrărilor necesare. Prin completarea acestui proiect, întregul iluminat stradal din municipiul Făgăraș va fi complet modernizat.

"Este al doilea proiect de modernizare a sistemului de iluminat public și vizează cinci cartiere și alte zece străzi. Acesta vine în completarea proiectului aflat în implementare prin care sistemul de iluminat a fost deja modernizat pe mai multe străzi. Împreună, la finalul lucrărilor, cele două proiecte vor acoperi întreaga infrastructură existentă a orașului", a spus consilierul primarului, Liviu Ardelean.

Valoarea estimată a contractului de achiziție este de aproape 840.000 de lei fără TVA. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 decembrie. Durata contractului este de 4 luni.

Radio România Brașov FM