ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Încă patru „lupi” și-au prelungit contractele cu Corona

Publicat: miercuri, 25 Mai 2022 , ora 15.22

Portarul Coronei Brașov și al echipei naționale de hochei a României, aflat în centru unui scandal după ce a purtat însemnele Ungariei și ale Ținutului Secuiesc pe echipamentul oficial, a semnat prelungirea contractului cu echipa brașoveană.

Toke a fost anunțat oficial pe site-ul clubului, alături de alți trei hocheiști care continuă și în sezonul viitor sub Tâmpa, atacanții Albert Zagidullin și Matyas Kovacs, respectiv fundașul Owen Williams.

Zoltan Toke are 27 de ani și este portarul Coronei din anul 2015. A apărat la numeroase competiții internaționale poarta României, inclusiv la recent încheiatul Campionatul Mondial. În ultimul sezon a jucat 19 meciuri în campionatul național și 29 în Erste Liga.

Albert Zagidullin este atacantul de 32 de ani al Coronei, care s-a alăturat echipei de la poalele Tâmpei încă din sezonul 2019-2020. În sezonul 2021-2022 Albert a jucat 16 meciuri în Erste Liga și 19 în campionatul național.

Matyas Kovacs, în plină formă la cei 25 de ani, vine pentru a doua oară alături de Corona! El a jucat un număr de 34 de meciuri în Erste Liga în sezonul trecut și 28 în campionatul național (23 de goluri și 13 pase decisive).

Owen Williams este canadian, are 21 de ani, și continuă la Corona prin semnarea celui de-al doilea contract! În sezonul anterior a jucat 25 de meciuri în Erste Liga și 24 de meciuri în campionatul național.

Gajdo Tamas, Gajdo Balazs, Rareș Vasile și Andrei Vasile au semnat deja contractele, iar Radim Valchar, Roberto Gliga, Patrik Polc și Bors Huba au contracte în vigoare.

Alături de echipă rămâne și antrenorul secund Strenk Hunor.

În ceea ce privește alegerea stranierilor pe sezonul viitor din Erste Liga, din cauza faptului că s-a implementat un nou sistem, aceasta va fi diferită față de anii trecuți. Fiecare jucător va dispune de un punctaj, iar o echipă nu poate acumula mai mult de 57 de puncte pe foaia de joc.

Adrian Susanu