ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Știri din Brașov Înapoi

Mișcarea socială "Uniți pentru Ucraina" a ajuns și în cartierul brașovean Avantgarden

Publicat: duminică, 27 Februarie 2022 , ora 15.13

Locuitorii din zonă sunt așteptați cu ajutoare pentru cetățenii din țara vecină care au ajuns sau vor ajunge la Brașov, la cortul pus la dispoziție.

"Dragi vecini, locuitori sau vizitator ai cartierului Avantgarden Brașov și nu numai, vă așteptăm într-un număr cât mai mare în cortul din zona centrală a cartierului ca să ne unim pentru toți cetățenii din Ucraina care au ajuns sau vor ajunge la noi cu copii și animăluțele în brațe, cu câteva haine pe ei și fără mâncare. Strângem nu doar alimente neperisabile, ci inclusiv produse pentru animăluțe, haine pentru bărbați și pentru femei. Acestea să fie în stare cât mai bună și nu lucruri de care noi să nu mai avem nevoie. Am mai avea nevoie și de produse pentru bebeluși, lapte praf, scutece, șervețele umede și tot ceea ce intră în categoria lor", ne spus fondatorul Asociației comunitare Bartolomeu Avantgarden, Irina Iatan.

Toate produsele colectate vor ajunge la organizațiile înscrise în grupul de sprijin "Voluntari pentru refugiații din Ucraina".
Camelia Vlad