ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul Zilei

Știri din Brașov Înapoi

Noapte de foc pentru ISU Brașov

Publicat: joi, 12 August 2021 , ora 9.14
După explozia de miercuri seara de la Zărnești, echipajele ISU Brașov au intervenit la alte două incendii în ultimele 12 ore. Primul eveniment a avut loc miercuri seara la ora 21.00, la o șură din Hălchiu.


ISU Brașov a direcționat către locul evenimentului 5 autospeciale cu apă și spumă și 1 ambulanța SMURD. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 300mp”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Brașov.


Tot în această noapte, la ora 03:18, a luat foc un restaurant cu specific grecesc de pe strada Avram Iancu din municipiu. Flăcările s-au extins și la un depozit de încălțăminte din apropierea acestuia.


ISU Brașov a alocat 8 autospeciale cu apă și spumă, 2 autoscări mecanice, 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială de descarcerare. Incendiul s-a propagat rapid la alte două depozite de încălțămine aflate în vecinătatea restaurantului, până la ajungerea forțelor de intervenție. Suprafața totală afectată aproximativ 800 mp. În jurul orei 07:00 incendiul a fost lichidat”.


Niciunul dintre cele două evenimente nu s-a soldat cu victime.


Reamintim că, miercuri seara, un bărbat și-a pierdut viața în urma unei explozii, la Zărnești. Mai multe informații, aici:


Explozie, miercuri seara, pe platforma uzinei Tohan (VIDEO)


Bărbatul decedat la Zărnești era în afara programului de lucru


Radio România Brașov FM