ACUM:
20.00
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
Pop Star
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Noul Program Național de Îngrijiri Paliative, prezentat la cea de-a 23-a Conferință pe tema îngrijirilor paliative, în Poiana Brașov

Publicat: joi, 20 Octombrie 2022 , ora 14.13

Noul Program Național de Îngrijiri Paliative, ce urmează să fie lansat în 2024, va fi prezentat, sâmbătă dimineață, în Poiana Brașov, de către un reprezentant al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

Prezentarea este făcută în cadrul celei de a 23-a Conferințe a Asociației Naționale de Îngrijiri Paliative, care se va deschide oficial în această după amiază în Poiana Brașov.

La eveniment și-au anunțat prezența 230 de medici, asistenți medicali și alți profesioniști din servicii de îngrijiri paliative din România și alte șase țări europene.

Tema din acest an este „Îngrijirea paliativă - speranță, demnitate, profesionalism”.

În deschiderea conferinței, astăzi, de la ora 18:00, personalități din țară și străinătate care au contribuit la dezvoltarea îngrijirii paliative la noi în România vor fi premiate de către Asociația Națională de Îngrijiri Paliative.

Evenimentul, care se va încheia în data de 22 octombrie, este organizat de Facultatea de Medicină a Universității Transilvania din Brașov și Fundația HOSPICE Casa Speranței.

Conferința se înscrie în seria evenimentelor dedicate Zilei Mondiale Hospice și a Îngrijirii Paliative, care în acest an a fost celebrată în 8 octombie, sub sloganul „Healing Hearts &Communities” (Vindecând inimi și comunități).

Adina Chirvasă