ACUM:
19.00
Rockada
Urmează:
20.00
Rockada
Apoi:
21.00
Teatrul Național Radiofonic

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O asociere de firme se va ocupa de realizarea Ocolitoarei municipiului Sfântu-Gheorghe

Publicat: joi, 12 August 2021 , ora 10.57
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a desemnat câștigătorul pentru proiectarea și executarea Ocolitoarei municipiului Sfântu-Gheorghe.


Proiectul a fost câștigat de o asociere de 4 firme. Prin studiul de fezabilitate, investiția a fost estimată la 292,3 milioane de lei, fără TVA. Procedura a început în luna martie, iar în total au existat 10 oferte.


Constructorul va amenaja 4 sensuri giratorii pe DN12, DJ103B și DN13. Acesta va fi obligat să construiască și 3 pasaje inclusiv peste calea ferată Brașov-Ciceu-Deda, dar și peste râul Olt.

“Varianta de ocolire a municipiului Sfântu Gheorghe are o lungime de 11,5 kilometri și ocolește municipiul în partea de est, pornind de la localitatea Coșeni, din DN12 și reintră tot în DN12, la nord de municipiul Sfântu Gheorghe, în zona Vămii”, a spus Robert Elekes, purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov.

Obiectivul investiției este de a degreva de trafic intravilanul localității Sfântu Gheorghe. Eventualele contestații se pot depune în următoarele 10 zile.

Radio România Brașov FM