ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Patru miniștri sunt așteptați, vineri, în Poiana Brașov

Publicat: joi, 18 Februarie 2021 , ora 15.51

UPDATE. 19.02.2021, ora 9.00

Participarea miniștrilor la ședința de astăzi a UNCJR, care se desfășoară în Poiana Brașov, nu mai este posibilă, având în vedere programul acestei zile în care sunt programate atât ședința CSAT, cât și o ședință de guvern.

Știrea inițială:

Președinții de consilii județene din întreaga țară se reunesc începând din această seară (joi, 18 februarie 2021), în Poiana Brașov, la invitația președintelui Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR), Adrian Veștea.

Oficialii județeni vor participa la lucrările Adunării Generale a Uniunii, care se desfășoară în perioada 18-20 februarie, potrivit sursei citate.

La acest eveniment au fost invitați prim-ministrul Florin Cîțu, precum și membrii Executivului. Potrivit Agendei evenimentului, vineri (19 februarie 2021) ar trebui să fie prezenți la discuții ministrul Cseke Attila (Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației), ministrul Raluca Turcan (Ministerul Muncii și Protecției Sociale), ministrul Alexandru Nazare (Ministerul Finanțelor), ministrul Tanczos Barna (Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor).

Premierul Florin Cîțu va avea la rândul său o intervenție în cadrul ședinței, prin intermediul unei platforme online.

"Având în vedere provocările pentru administrația publică locală din această perioadă, propunem ca teme de dezbatere implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă și a investițiilor aflate în derulare prin programe guvernamentale, finanțarea asistenței sociale și protecției copilului, a sănătății, educației, tineretului și sportului, precum și alte subiecte de interes care sunt în competența administrației publice județene", a transmis Adrian Veștea.

Camelia Vlad