ACUM:
7.00
Bună dimineața Transilvania
Urmează:
8.00
Radiojurnal
Apoi:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Pentru sute de oameni din Întorsura Buzăului, care fac naveta la Brașov, lipsa trenului este o problemă

Publicat: miercuri, 21 August 2019 , ora 17.08

Sute de oameni din zona Întorsurii Buzăului fac, zilnic, naveta la Brașov, iar lipsa trenului, care nu mai circulă de mai bine de un an de zile, după prăbușirea podului de la Budila, reprezintă o problemă, a declarat, pentru Agerpres, primarul orașului, Leca Băncilă.

Edilul și-a exprimat speranța că podul va fi reparat, în 2-3 ani, menționând că obiectivul a fost cuprins de Guvern pe lista de investiții.

Podul din Budila, peste care trecea calea ferată Brașov - Întorsura Buzăului, s-a prăbușit, anul trecut, la finalul lunii iunie, în urma unei puternice viituri venite pe râul Tărlung.

Aceasta era singura cale de acces feroviar către zona Buzaielor, locuită de aproape 50.000 de oameni.

CFR a publicat, luna trecută, anunțul de licitație în vederea întocmirii documentației tehnice pentru reconstrucția podului de la Budila, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 26 august.

Saviana Russu