ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Peste 120 de percheziții într-un dosar care vizează o grupare ce vindea droguri în dispozitive de vapat și în dulciuri.

Publicat: marți, 19 Septembrie 2023 , ora 14.20
Peste 100.000 de dispozitive de vapat care conțineau droguri au fost produse și comercializate în rândul copiilor și tinerilor de o grupare din Iași, cu ramificații în toată țara, informează Agerpres.

Anchetatorii fac astăzi peste 120 de percheziții domiciliare în 23 de județe, printre care și Brașov, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

Începând cu sfârșitul anului trecut, mai multe persoane ar fi fost angajate sau ar fi controlat două firme din județul Iași care ar fi constituit acest grup infracțional.

Membrii lui se ocupau cu importul, exportul, producerea, fabricarea și cu alte operațiuni cu substanțe cu efecte psihoactive.
Radio România Brașov FM