ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Știri din Brașov Înapoi

Poliția locală a sancționat doi proprietari din Centrul Istoric pentru că nu au asigurat fațadele clădirilor deteriorate

Publicat: marți, 30 Martie 2021 , ora 14.11
Poliția locală a sancționat doi proprietari din Centrul Istoric al Brașovului deoarece clădirile care le aparțin sunt în stare avansată de degradare și s-au produs desprinderi masive de tencuială și de elemente din construcție. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. 

Amenzile pentru imobilul din apropierea Maternității brașovene și o casă situată în zona Pieței Enescu au fost în cuantum total de 5.000 de lei. Ca măsură complementară, cei sancționați au fost somați ca în regim de urgență să treacă la îndepărtarea pericolului.

Până acum, numărul somațiilor  emise de Poliția Locală Brașov pentru clădirile vulnerabile a ajuns la 150, iar procedura de identificare a proprietarilor aflați în această situație, continuă. 

Le reamintim celor ce dețin astfel de imobile că administrația locală poate executa lucrări de punere în siguranță a imobilelor deteriorate, însă pe cheltuiala proprietarilor.
Nucu Jalea