ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Președintele FC Brașov amenință cu amenzi drastice după umilința din ultima etapă a Ligii a 2-a

Publicat: marți, 17 August 2021 , ora 8.16

Într-o conferință de presă pe care a organizat-o la Metrom, președintele FC Brașov, Ioan Mărginean, a anunțat că vor exista sancțiuni la echipă după debutul de stagiune sub așteptări.

În primele trei etape, FC Brașov a acumulat două puncte, iar în weekend a fost învinsă clar, acasă, de Unirea Slobozia, scor 0-6. A fost cea mai drastică înfrângere suferită pe propriul teren, din întreaga istorie a echipei FC Brașov.

Ioan Mărginean vorbește despre sancțiunile pe care conducerea le pregătește: "Câte puncte am făcut din 12? Două! Doamne ferește, sperăm măcar să mai facem ceva. Eu vă spun că atât este și salariul, că mă încadrez în regulament. Eu nu am obligația, la primul salariu, să îl dau întreg. Îl dau după cât a muncit… să mă dea în judecată! (…) La rușinea pe care am purtat-o la Brașov vom fi nevoiți să aplicăm regulamentul intern, care ne permite să le tăiem 25% din salariu. Punct… la toată lumea"

Președintele FC Brașov a anunțat că în perioada următoare vor ajunge la formația de sub Tâmpa un fundaș central și un atacant. Ioan Mărginean a mai precizat că nu se pune problema înlocuirii antrenorului principal Ilie Stan.

Marian Stoica