Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Probleme pentru Edi Iordănescu. Un „tricolor” a părăsit cantonamentul Naționalei

Publicat: marți, 14 Noiembrie 2023 , ora 10.40
Edi Iordănescu nu se va putea baza în meciurile cu Israel și Elveția, ultimele ale Naționalei României în preliminariile Euro 2024, pe atacantul Daniel Bîrligea.

Federația Română de Fotbal a anunțat în această diminață că fotbalistul de la CFR Cluj a părăsit cantonamentul din cauza unor probleme medicale.

„Prezent la reunire cu o problemă medicală, Daniel Bîrligea a plecat în această dimineață din cantonamentul de la Mogoșoaia. În urma investigațiilor medicale efectuate de către staff-ul medical s-a constatat că atacantul legitimat la CFR Cluj are o leziune musculară, iar recuperarea acestuia nu se poate realiza în timp util.
Staff-ul echipei naționale îi urează lui Daniel însănătoșire grabnică și îl așteaptă la lotul național la viitoarele meciuri! Selecționerul Edward Iordănescu a decis să nu cheme pe altcineva pentru meciurile cu Israel și Elveția”, a notat frf.ro

Florin Tănase, Denis Drăguș, Denis Alibec și George Pușcaș sunt atacanții pe care se va baza Edi Iordănescu în meciurile cu Israel și Elveția.
Radio România Brașov