ACUM:
21.00
Pop Star
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

PSD Brașov cere demisia primarului Allen Coliban

Publicat: miercuri, 27 Septembrie 2023 , ora 12.13

Organizația PSD Brașov, în frunte cu subprefectul Lucian Pătrașcu, cere demisia primarului Allen Coliban. 

Social democrații au ieșit, azi, în fața Primăriei, cu pancarte prin care cereau demisia edilului, nemulțumiți de felul în care Allen Coliban administrează orașul.

Reprezentanții PSD susțin că primarul Brașovului este vinovat pentru lipsa unor proiecte mari de infrastructură, dar și pentru astfaltare haotică și pierderea proceselor cu firma care administreatză parcările din oraș.

“S-a creat prejudiciu cu privire la afacerea Amural, în sumă de 132.575 de lei. Acest eveniment a fost organizat ilegal. Faptul că acest eveniment nu a avut la bază un contract prin care să se închirieze acele spații de Catacombe denotă faptul că administrația USR este incompetentă în a administra Brașovul. Fotbalul brașovean a fost îngropat. Știm cu toții că FC Brașov a ieșit din Liga a 2-a, a intrat în Liga a 3-a. Prin urmare, timp de 2 ani și jumătate, banii care s-au dat, în jur de 3 milioane de euro, dragi brașoveni, banii care s-au dat degeaba, fără a avea un rezultat. Administrația USR a pierdut toate procesele cu P&P, concesionarul parcărilor și astăzi, este posibil ca Primăria să fie obligată să plătească daune în valoare de 938.000 lei din bugetul local”, a spus Lucian Pătrașcu.

Contactat de reporterul Radio România Brașov, primarul Allen Coliban nu a dorit să răspundă acuzațiilor care i se aduc. 

Sursa foto: Radio România Brașov 


Ruxandra Stoica