ACUM:
21.00
Pop Star
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

RATBV va sista serviciul de transport al bicicletelor în Poiană, de astăzi

Publicat: luni, 21 Noiembrie 2022 , ora 14.18

RATBV anunță că de astăzi va sista serviciul de transport gratuit al bicicletelor pe linia 20, Livada Poștei – Poiana Brașov.

Potrivit reprezentanților societății, cererea din ultima perioadă a fost extrem de mică, pe fondul răcirii vremii.

Totodată, în zilele următoare se anunță ninsori, astfel că bicicleta va fi înlocuită cu schiuri, plăci de snowboard sau alte echipamente specifice sezonului rece.

Societatea noastră mulțumește tuturor bicicliștilor pentru faptul că au utilizat acest serviciu de transport gratuit și pentru felul în care au înțeles să colaboreze cu colegii noștri conducători auto în privința îmbarcării, asigurării și debarcării bicicletelor”, a spus purtătorul de cuvânt al RATBV SA, Silviu Ștefan.

Serviciul a fost reluat de RATBV în data de 2 mai 2022, iar toate cele trei autobuze aflate în circulație pe linia 20 au avut remorci pe care se puteau încărca 14, 10 sau 3 biciclete.

Sorin Țîrcă