ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Revenirea la normalitate în Spitalul Municipal Săcele

Publicat: marți, 13 Iulie 2021 , ora 10.44

De la 1 iulie, Spitalul Municipal Săcele și-a reorganizat structurile de spitalizare în contextul diminuării cazurilor noi de infecție cu Covid-19.


Astfel, în unitatea medicală au început să funcționeze 2 linii de gardă pentru permanența asistenței medicale, medicină internă și pediatrie, 24 ore din 24, 7 zile din 7.


Atât în spital, cât și la policlinica din cartierul Electroprecizia, în cabinetele de consultații pentru servicii de ambulator și saloane de spitalizare de zi, vor funcționa toate specialitățile medicale și chirurgicale ca înainte de pandemie, a anunțat conducerea unității spitalicești.


Totodată, în compartimentul de Biologie Moleculară vor fi efectuate testări RT-PCR și teste rapide Antigen SARS-CoV-2 pacienților suspecți infecției COVID-19 sau la cerere, cu plată și rezultat bilingv în română și engleză.


În situația apariției unui nou val al infectărilor cu virusul SARS-CoV2 și al creșterii ratei incidenței acestora, unitatea va redeveni spital suport COVID-19, cu servicii de spitalizare continuă doar pentru pacienții pozitivi.

Camelia Vlad