ACUM:
15.05
Sens unic
Urmează:
16.00
Buletin de știri
Apoi:
16.03
Sens unic (continuare)

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

România - Elveția, duel pentru locul 1 în grupa I a preliminariilor Euro 2024

Publicat: marți, 21 Noiembrie 2023 , ora 8.08
Echipa națională de fotbal a României a efectuat aseară ultima ședință de pregătire înainte de duelul cu Elveția, ultimul din această campanie de calificare la EURO, care va avea loc astăzi, de la ora 21.45, pe Arena Națională.

Meciul se va disputa cu peste 50.000 de oameni în tribune. Înaintea ultimei etape, România este lider în clasamentul grupei, cu 19 puncte, iar Elveția este pe locul doi, cu 17 puncte. Miza acestei partide o reprezintă primul loc în grupă, poziție ce asigură intrarea în grupa a doua valorică la tragerea la sorți pentru turneul final. Dacă tricolorii pierd jocul contra Elveției se vor afla în urma a patra la tragere programată pentru 2 decembrie de la ora 19:00 la „Elbphilharmonie” din Hamburg. 

Pentru meciul României cu Elveția, UEFA a delegat o brigadă de arbitri din Italia. Experimentatul Davide Massa va conduce partida la centru, în timp ce la cele două tușe va fi ajutat de Filippo Meli și Stefano Alassio. În vârstă de 42 de ani, Massa are o vechime de 13 ani în Serie A, arbitrând unele dintre cele mai importante partide, iar din 2014 se află pe lista FIFA.
Radio România Brașov