ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Rugby Club Brașov, evacuat de pe baza sportivă din cartierul Noua

Publicat: joi, 14 Septembrie 2023 , ora 17.07
Rugby Club Brașov a fost astăzi evacuat de pe baza sportivă din cartierul Noua.

Clubul condus de 60 de ani de profesorul Vasile Soporan trebuie să găsească alte soluții dacă vrea să își continue activitatea, după ce a fost scos din locația unde și-a desfășurat antrenamentele în ultimele decenii.

Baza de rugby, casă pentru generații de sportivi de valoare, este subiect de litigiu și conform unui ordin judecătoresc pus în aplicare de un executor cu ajutorul poliției și jandarmilor, va intra în posesia a doi foști asociați ai lui Soporan în cadrul clubului.

Acesta i-a acuzat că au intrat ilegal în posesia bazei, dar până la o sentință în acel proces astăzi a trebuit să elibereze baza.

„Nu mai avem voie de nimic. Ne luăm bagaje și plecăm. Asta e dorința, așa e legea. De acum încolo mergem cu echipamente și cu mingile pe câmp, facem antrenament la Gară, pe deal și campionatul ăsta de rugby nu-l mai jucăm”, a spus Vasile Soporan.

De suferit de pe urma acestei decizii au si cei de la SR Brașov, echipă ce s-a antrenat în ultima perioadă și ea pe baza de rugby din cartierul Noua.
Adrian Susanu