ACUM:
14.05
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Știri din Brașov Înapoi

S-a dat startul înscrierilor pentru Noaptea Albă a Galeriilor. Anul acesta vor fi 3 nopți albe

Publicat: miercuri, 9 Septembrie 2020 , ora 11.24

Artiști și reprezentanți ai spațiilor culturale sunt așteptați să se înscrie, până în 20 septembrie, într-o nouă ediție a Nopții Albe a Galeriilor. Evenimentul va avea loc în octombrie, dar, din cauza pandemiei vine cu o schimbare față de anii trecuți.


„Ne bucurăm să continuăm Noaptea Albă a Galeriilor și în acest an. Cea mai bună soluție în condițiile impuse de distanțarea socială și normele de siguranță transmise de către Ministerul Culturii este să extindem programul pe durata unui întreg weekend. Astfel, Noaptea Galeriilor se multiplică la un număr norocos de 3, între 2 și 4 octombrie, în intervalul orar 19.00 – 01.00, urmând ca fiecare dintre spațiile participante să își selecteze un interval orar propriu care va fi anunțat pe site-ul noapteagaleriilor.ro, împreună cu harta evenimentului”, a spus Mara Oprișiu, reprezentantul Asociației Culturale KunSTadt Brașov.

Programul NAG Național și NAG București este inițiat și organizat de Asociația Ephemair și dezvoltat în orașele participante de către partenerii săi locali. Coordonatorul local la Brașov este Asociația Culturală KunSTadt.

Adina Chirvasă