ACUM:
19.00
Rockada
Urmează:
20.00
Rockada
Apoi:
21.00
Teatrul Național Radiofonic

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sântilia revine la Săcele, în weekend

Publicat: joi, 15 Iulie 2021 , ora 13.42
După un an de pauză, săcelenii se pot bucura din nou, la finalul acestei săptămâni, de celebra lor sărbătoare Sântilia. Evenimentul va avea loc de mâine până duminică, în Poiana Angelescu din Săcele.


La petrecere pot participa, însă, numai persoanele vaccinate împotriva SARS-COV-2 sau cele care prezintă rezultatul unui test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore.


Sântilia va fi deschisă vineri, cu un simpozion cultural dedicat mocanilor săceleni, realizat în colaborare cu Muzeul de Etnografie Brașov.


„Sâmbătă vom avea Cupa Sântilia la fotbal, pe unul dintre terenurile construite în urmă cu doi ani, în cartierul Ștefan cel Mare. Și un spectacol în aer liber în Poiana Angelescu, timp de două zile. Sâmbătă, de la ora 18.00, va fi o seară dedicată tinerilor, în care avem doi DJ-i invitați, iar duminică va fi o zi de concerte, cu muzică populară cu artiști și formații din Săcele, dar și cu invitați speciali: Maria Dragomiroiu și Ioniță și Viorica de la Clejani”, a spus primarul municipiului Săcele, Virgil Popa.


Sărbătoarea se va încheia duminică, la ora 21.30, cu un foc de artificii.

Radio România Brașov FM