ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Înapoi

Se schiază pe tot Masivul Postăvaru

Publicat: joi, 13 Ianuarie 2022 , ora 8.03

Din această dimineață, se va schia și pe partea inferioară a Masivului Postăvaru. Temperaturile scăzute din ultimele zile au permis producerea de zăpadă artificială iar stratul depus măsoară aproximativ 20 de centimetri.Totuși atenția trebuie să fie sporită deoarece se schiază cu restricții pe anumite porțiuni, iar anumite zone sunt total închise.

Astăzi, Funcționează Telegondola, Telecabinele Capra Neagră si Kanzel, Telescaunul Ruia, Teleschiurile Bradul si Stadion.

Salvamont atrage atenția că în condiții de temperaturi scăzute, consistența zăpezii artificiale este una dură ceea ce ar putea determina creșterea vitezei de deplasare a schiorilor, lucru care poate deveni oricând un pericol. De asemenea, trebuie să țineți cont de consistența zăpezii afânate care se adună în zonele deservite de instalațiile de produs zăpadă artificială, dar și de vizibilitatea redusă din aceste zone. 

Dați dovadă de responsabilitate în practicarea sporturilor montane de iarnă, atat pentru siguranța proprie, cât și pentru cea a celor din jurul dumneavoastră.
Nicolae Jalea