ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Știri sportive Înapoi

Spectacol pe circuit și în pandemie

Publicat: vineri, 10 Iulie 2020 , ora 11.27

Circuitul de la Prejmer este gazdă în acest weekend pentru prima etapă din Campionatul Național de Drift. La start se vor afla 39 de participanți care vor concura la 2 clase.


Și ediția din acest an se va bucura de prezență internațională prin sosirea unor sportivi din Bulgaria. De asemenea cei mai buni trei piloți din sezonul trecut se vor afla la startul întrecerii. Surpriza de pe lista de start vine de la Simone Tempestini. Campionul național de raliuri își face debutul în competițiile de Drift după ce în acest sezon a terminat pe locul 2 și în cele două etape de viteză în coastă.


Simone Tempestini este cel mai bine cotat pilot român dintre toate disciplinele de motorsport, are un palmares impresionant și deține titlul de campion mondial de raliuri în WRC Junior”, a spus Gabi Imre, organizator.


Accesul publicului la eveniment este interzis, iar inclusiv stafurile piloților au fost reduse pentru a respecta normele în vigoare privind distanțarea socială. În schimb, fanii vor putea urmări atât calificările, cât și battle-urile în direct online, pe paginile de social media ale organizatorului RoDrift Romania.

Adrian Susanu