ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tabere militare de vară, la Săcele și Poiana Mărului

Publicat: vineri, 12 Mai 2023 , ora 13.05

Copiii și adulții din Brașov care vor să își depășească limitele au la dispoziție tabere militare de vară la Săcele și Poiana Mărului.

Aici, ei vor avea parte de tot felul de activități și aventuri.

Printre altele, cei mici vor afla cum se face un adăpost, vor învăța ce înseamnă să te camuflezi, dar nu numai.

„Scopul taberelor este să-i învățăm pe copiii despre măsurile de prim ajutor, cum să reacționeze în cazul unor situații critice. Bineînțeles, cultivăm tot ce ține de natură. Facem cu ei tot felul de activități de supraviețuire: cum să reacționeze la întâlnirea cu animale sălbatice, cum să își facă un adăpost, cum să-și aprindă un foc. Avem și o parte în care combatem viața virtuală și anume trageri cu tot felul de arme de tip airsoft. Toți instructorii de la noi din tabără sunt militari de carieră, care au ani de experiență”, a precizat dezvoltatorul proiectului, George Pascaru.

Taberele se adresează oricui, sunt structurate pe categorii de vârstă, de la 6 până la 45 de ani și pot dura 1 - 6 zile.

Tarifele încep de la 140 de lei, pentru o zi și ajung până la 1.890 de lei, pentru tabăra de vară.

Ruxandra Stoica