ACUM:
6.00
Agenda Zilei

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Telefon de urgență la Protecția Copilului, pentru bătrâni neajutorați și persoane cu dizabilități

Publicat: miercuri, 1 Aprilie 2020 , ora 18.16

Și Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov vine în sprijinul bătrânilor sau persoanelor cu dizabilități.


Pentru a proteja aceste categorii vulnerabile, reprezentanții Direcției le pun la dispozițieun Telefon de urgență la care persoanele vulnerabile, fără susținători și fără ajutor, pot apela pentru a primi sprijin.


"Dacă persoanele în cauză sau orice alți brașoveni care au cunostință despre astfel de persoane, nu reușesc să ia legătura cu asistentul social de la primăria de domiciliu, telefonic sau prin e-mail, sunt rugate să contacteze DGASPC Brașov la telefoanele de urgență 0268.983, non stop, sau la 0755.063.378 în intervalul orar 8.00 - 22.00. Un angajat al DGASPC Brașov va prelua toate coordonatele, precum și solicitarea acestora și va face demersurile necesare pentru a primi sprijin", a spus Lidia Mailat, purtătorul de cuvânt al DGASPC Brașov.


Toți cei interesați pot apela cu încredere numele de telefon prezentate, mai spun reprezentanții instituției care derulează această campanie de sprijin sub sloganul "Stați acasă și veți primi ajutor!".


Sorin Țârcă