ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Un 1 Mai cu turiști în Poiana Brașov

Publicat: duminică, 23 Aprilie 2023 , ora 16.10

Turiști din toată țara și-au făcut planuri să-și petreacă minivacanța de 1 Mai în Poiana Brașov, chiar dacă până atunci se încheie sezonul de schi.

Gradul de ocupare la unele hoteluri este de peste 70%, conform directorul unui hotel din stațiune, Laura Ursu:

"Avem rezervări efectuate în ultimul moment. Avem un grad de ocupare de 70%. Oaspeții vin pentru sunt dornici de aer curat, de SPA, activități pentru copii. Îi îndemnăm, în primul rând, stea în aer liber, în natură. Noi avem organizate tururi cu bicicleta, avem biletele de telecabină, deci îndemnăm cât mai mult se bucure de tot ceea ce înseamnă natură și munte".

Președintele Asociației de Turism Poiana Brașov, Roxana Cojocea, îi invită pe turiști să își petreacă timpul liber și la Centrul de Agrement, după plimbările lungi prin natură:

"Au fost turiști de Paște, urmează minivacanța de 1 mai. Nu suntem o destinație preferată pentru marea întotdeauna a fost cea care a atras turiștii de 1 mai, însă, cu siguranță, vor fi iubitori ai muntelui, dar va depinde foarte mult și de vreme. Deocamdată este destul de răcoare, nu plouă. Asta este foarte important, pentru atracțiile rămân aceleași, condițiile de cazare, mâncare, spa-urile sunt deschise, centru de agrement este deschis. Îi așteptăm, cu drag, la munte și vor mai prinde și un petec de zăpadă, copiii pe munte, unde vor putea se joace, nu neapărat schieze, dar se vor bucura și de zăpadă pe masivul Postăvaru".
Camelia Vlad