ACUM:
12.05
Călător pe unde și oriunde
Urmează:
13.00
Radiojurnal Radio România
Apoi:
13.15
Top 30 Brașov FM

Știri din Brașov Înapoi

Un alt caz confirmat de coronavirus în Primărie. 16 persoane sunt în autoizolare

Publicat: joi, 25 Iunie 2020 , ora 14.17

Un nou caz de infectare cu coronavirus, al doilea, a fost confirmat la Primăria municipiului Brașov. Potrivit primarului municipiului Brașov, și acest al doilea caz era în autoizolare când a primit confirmarea testului.


De ieri este în spital, internată. Am făcut analiza persoanelor de contact cu care a interacționat persoana respectivă și toți colegii care sunt în serviciul pe care îl coodonează sunt, începând de ieri, autoizolați la domiciliu, fie în concediu de odihnă, fie în telemuncă, dar aici nu este cazul deoarece erau persoane de teren”, a spus primarul municipiului Brașov, George Scripcaru.16 persoane angajate în Primăria municipiului Brașov sunt, în acest moment, în autoizolare la domiciliu. 


Avem o problemă, din acest punct de vedere, pentru că erau persoane de teren care pentru noi erau foarte importante. Trebuie să preluăm noi aceste sarcini în aceste zile”, a adăugat George Scripcaru.Totuși, o parte din acestea urmează să revină la muncă, dat fiind că au intrat în autoizolare după ce a fost confirmat primul caz, în urmă cu două săptămâni.

Adina Chirvasă