ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Volei feminin. Corona Brașov, meci tare la Sala Sporturilor

Publicat: vineri, 1 Decembrie 2023 , ora 11.23
În etapa a 9-a a Diviziei A1 de volei feminin, Corona Brașov întâlnește mâine, pe teren propriu vicecampioana națională, CSM Târgoviște. 

Cele două echipe s-au confruntat recent și în Cupa României, la Târgoviște, unde echipa gazdă s-a impus greu, cu 3-2. Antrenorul Coronei Brașov, Ciprian Dârnescu este optimist pentru meciul de sâmbătă, ținând cont de evoluțiile bune ale echipei cu adversari de top.

„Cred că momentan nu suntem acolo unde ne-am dori. Bineînțeles că este loc și de mai bine, dacă ținem cont de începutul greoi de campionat pe care l-am avut. În ultimele două săptămâni am avut patru meciuri numai cu aniversari de top și ne dă încredere faptul că, de exemplu, la Blaj, în fața campioanei României, care participă în grupele europene, am reușit să punem atâtea probleme”, a declarat antrenorul Coronei.  

Meciul Corona Brașov – CSM Târgoviște este programat sâmbătă, de la ora 18,00, în Sala Sporturilor din Brașov. Înaintea partidei, Corona este pe locul 8 în clasamentul primei divizii, cu 12 puncte, din 8 meciuri
Radio România Brașov