ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Volei masculin: Corona Brașov, meci la Cluj

Publicat: sâmbătă, 2 Decembrie 2023 , ora 11.25

Echipa masculină de volei Corona Brașov joacă astăzi, în deplasare, cu Universitatea Cluj, în cadrul etapei a 8-a a Diviziei A 1.

Înaintea partidei, Corona Brașov conduce în clasament, cu 19 puncte, urmată de campioana națională, Arcada Galați, care are, însă, un meci mai puțin disputat. Despre partida de la Cluj, antrenorul echipei brașovene, Laurențiu Lică, ne-a spus:

"Vom juca împotriva băieților de la Cluj, o echipă care nu a reușit câștige niciun meci până în momentul de față. Este adevărat am început pregătim un pic și ce urmează după Cluj. Asta nu înseamnă subestimăm adversarul. Consider la Cluj depindem foarte mult de jocul nostru și mai puțin contează jocul adversarului".

După meciul de la Cluj, voleibaliștii Brașovului vor reveni în fața propriului public miercurea viitoare, când este programată a doua manșă a confruntării cu Dinamo, din sferturile de finală ale Cupei României. În prima manșă, la București, Dinamo s-a impus cu 3-0.

Dorin DUȘA