ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona a pierdut disputa cu CSM București

Publicat: joi, 7 Februarie 2019 , ora 11.39

Corona Brașov a pierdut meciul disputat în capitală în compania campioanei României, CSM București. În etapa a 15-a a ligii naționale brașovencele au fost învinse cu scorul de 38-27 (19-14).

Trupa condusă de Ion Crăciun s-a deplasat la București pentru disputa cu CSM din runda a 15-a a campionatului. Brașovencele au ținut pasul cu formația campioană doar în primele zece minute ale jocului, după care experiența și valoare fetelor de la CSM București și-a spus cuvântul. Lekic și compania au închis tabela la scorul de 38-27 (19-14).

Pentru Corona au marcat: Sorina Târcă și Dmitrovic cate 6 goluri, Chiricuță 4, Tiron 3, Bucur, Ciolan și Neagu câte 2 goluri și Agrigoroaie și Berbece câte un gol fiecare.

Corona Brașov nu s-a putut baza la jocul cu CSM București pe cinci jucătoare importante: Buceschi, Chiper, Vetkova, Tămaș și Ciuciulete, toate accidentate.  

Formația de sub Tâmpa ocupă locul șase în clasament cu 19 puncte din 13 jocuri disputate și va juca în runda următoare pe propriul teren în compania fetelor de la CSM Slatina, duminică, de la ora 17.30.

Răzvan Țirea