ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Despre mediu, într-o „Oră deschisă”, de Ziua Gărzii Naționale de Mediu

Publicat: miercuri, 13 Martie 2019 , ora 14.30

Zi festivă pentru comisarii de Mediu. În 12 martie, Garda Națională de Mediu a împlinit 16 ani de existență, iar aniversarea a fost marcată prin mai multe tipuri de activități. La Brașov, comisarii de mediu au decis să-i aibă alături de ei pe tineri, pentru o "Oră deschisă" care a dorit să stabilească o punte între generații, după cum ne-a spus comisarul șef al Gărzii de Mediu Brașov,  Mircea Paraschiv.

Profesori au fost cei de la Garda de Mediu Brașov iar invitați au fost studenți de la Facultatea de Design de Produs și Mediu și elevi de la Liceul Silvic „Dr. Nicolae Rucăreanu”. După o scurtă prezentare a instituției, tinerii au fost invitați să ia cuvântul și încurajați să spună cum văd ei problematicile de mediu.

Principalele provocări în domeniul mediului rămân combaterea poluării dar și armonizarea legislației europene de mediu cu cea românească. 

Adina Chirvasă