ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ziua Asistenței Sociale, la Brașov

Publicat: miercuri, 27 Martie 2019 , ora 19.00

Asistenții sociali din întreaga lume sunt sărbătoriți în fiecare an, în luna martie .

Cu această ocazie, sucursala Brașov a Colegiului Național al Asistenților Sociali și-a propus să promoveze meseria de asistent social.

“Brașovul se mândrește cu o generație de asistenți sociali de excepție, care își practică profesia cu dăruire, implicare și profesionalism” a precizat Nicoleta Mereț, președintele sucursalei Brașov a Colegiului Național al Asistenților Sociali.

În fiecare an, în această lună este ales cel mai bun asistent social din județ.

Asistenul social al anului 2018 la Brașov a fost desemnată Daniela Lupu care ne-a dezvăluit secretul succesului în această activitate: ”Secretul este să te implici. Nimic nu este mai important decât să faci ceea ce simți, să lupți pentru oamenii pentru care tu lucrezi zi de zi, să ii vezi că progresează. Îi găsești într-un anumit punct vulnerabil, în viața lor, în risc, și vezi că tu reușești să le schimbi cursul vieții”, a adăugat Daniela Lupu.

Ca în mai toate domeniile de activitate din România, și aici există o lipsă acută de personal, motiv pentru care Colegiul Asistenților Sociali promovează această meserie, încercând să-i atragă pe cei talentați spre asistența socială. 

Sorin Țârcă