ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Crosul Primăverii, la Brașov

Publicat: vineri, 29 Martie 2019 , ora 14.00

Peste 300 de studenți și profesori de la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov vor alerga prin centrul orașului, de 1 aprilie.

Crosul Primăverii este organizat de Ziua instituției și are ca scop nu doar promovarea mișcării, dar și ajutorarea unor familii nevoiașe.

Pot participa la cros doar cei care au peste 18 ani. Evenimentul începe la prânz, iar traseul de alergare începe pe str. Mihai Viteazul, continua pe străzile  Morii, Lungă, Mureșenilor și are drept finish Piața Sfatului.

Înscrierile se fac chiar luni, între orele 10.00 – 11.30, la sediul Academiei Forțelor Aeriene, din str. Mihai Viteazul nr. 160. Taxa de participare este de 50 lei.

De asemenea, în 31 mai, studenții de la Academia Forțelor Aeriene, în parteneriat cu Filarmonica Brașov vor organiza în Piața Sfatului, un spectaculos concert de muzică militară.

Saviana Russu