ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
iSport
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sesiuni de admitere la Ministerul Afacerilor Interne

Publicat: luni, 1 Aprilie 2019 , ora 14.24

S-au stabilit perioadele în care se vor desfășura examenele de admitere la Ministerul Afacerilor Interne.

Astfel, la Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza”, din București, în sesiunea iulie-august 2019, pentru toate specializările - ordine și siguranță publică, drept, instalații pentru construcții – pompieri, arhivistică, activitățile de recrutare a candidaților vor demara în cursul lunii aprilie 2019.

Detalii se pot afla de pe pagina de internet a instituției. La instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale care pregătesc personal pentru nevoile M.A.I. se vor organiza sesiuni de admitere, potrivit graficelor de activități proprii acestora.

Toate informațiile vor fi aduse la cunoștința celor interesați, în cel mai scurt timp, prin intermediul paginii oficiale de internet a ministerului. O nouă sesiune de admitere la școlile postliceale ale Ministerului Apărării Naționale va fi organizată în prima parte a anului 2020, conform graficului ce va fi comunicat în timp util.

Școlarizarea în două serii într-un singur an a fost organizată pentru a contribui la reducerea deficitului de personal care se manifesta la nivelul anilor 2016 și 2017. Astfel, în perioada 2017 - 2019 au fost organizate 4 sesiuni de admitere și au terminat 5 serii la fiecare școală postliceală a ministerului, totalizând aproximativ 13.000 de absolvenți.

Sorin Țârcă