ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

13 brașoveni vor să ajungă în Parlamentul European

Publicat: miercuri, 3 Aprilie 2019 , ora 10.46

13 brașoveni vor să ajungă în Parlamentul European. Mai exact, cu excepția PNL, toate formațiunile au cel puțin un candidat din orașul de sub Tâmpa pe care vor să îl trimită la Bruxelles.

Pe lista PSD apare actualul eurodeputat Răzvan Popa, fost viceprimar de Brașov. PMP îl recomandă, în acest sens, pe Costel Mihai, viceprimar al municipiului. Din partea Alianței  USR-PLUS își dorește să ajungă eurodeputat,vicepreședintele USR Brașov, Naomi Reniuț Ursoiu.

UDMR Brașov are doi candidați pentru Parlamentul European: actualul deputat, Ambrus Izabella și vicepreședintele Consiliului Județean, Toaso Imelda. În cursă va intra pe listele PRO România și fostul membru al formației Hi-Q, Mihai Sturzu. Acesta s-a reorientat între timp profesional și a devenit pilot.

Cei mai mulți candidați din Brașov, pentru europarlamentare, sunt propusi de PRM, care are patru reprezentanți din județul nostru. Este vorba despre Vasea Carchelan, Raluca Ursu, Marius Hermenean și Gheorghe Serendac.

Din partea Partidul Social Democrat Independent, nou înființat de către Marian Vanghelie, este, de la Brașov, Cornel Comșa, cel care, în 2016, a participat la alegerile locale pentru Primărie.

Un alt candidat din județul Brașov se află pe listele DEMOS, pe locul 5: Andreea Monica Petruț, din Codlea, iar pe lista Blocului Unității Naționale, se regăsește Cristian Obreja.

Saviana Russu