ACUM:
21.00
iSport
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Modificări aduse de Comisia de Circulație și Urbanism

Publicat: miercuri, 3 Aprilie 2019 , ora 11.06

Comisia de Circulație și Urbanism a adus câteva modificări importante pentru traficul din oraș.

Astfel, a fost avizată propunerea de introducere a sensului unic pe strada Lucernei, tronsonul cuprins între strada Molnar Janos și strada Bobului. Potrivit deciziei, se va circula doar dinspre Molnar Janos spre Bobului.

Tot ca urmare a unei propuneri a Poliției Rutiere, s-a avizat instalarea, pe o distanță de 40 de metri, a unor separatoare de sens, înainte de pasajul Dârste. Aici au fost depistați mai mulți șoferi care, din neatenție și din cauza slabei semnalizări, ajungeau pe contrasens.

De asemenea, la trecerile de pietoni unde s-au înregistrat incidente în ultima perioadă, se vor instala limitatoare de viteză.

În perioada următoare, reprezentanții Primăriei, ai Poliției Rutiere și Poliției Locale vor face o analiză pe teren pentru introducerea sensului dublu pe strada Pavilioanele CFR, tronsonul cuprins între strada Bogdan Alexandru și strada Dacia.

Saviana Russu