ACUM:
18.00
Auto Radio (continuare)
Urmează:
19.00
Rockada
Apoi:
20.00
Rockada

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Festivalul Internațional de Muzică pentru Copii și Adolescenți HermannstadtFest

Publicat: miercuri, 10 Aprilie 2019 , ora 12.54

Cea de-a șaptea ediție a Festivalulului Internațional de Muzică pentru Copii și Adolescenți HermannstadtFest, se va desfășura, la Cercul Militar din Sibiu, în perioada 28-30 iunie.

Festivalul are, în acest an, două secțiuni: muzică ușoară și muzică populară.

În plus, ediția vine cu mai multe noutăți, printre care secțiunea ,,Mini Hermannstadtfest”, pentru frații mai mici ai concurenților.

De asemenea, doctorul foniatru Rodica Mureșan va susține un workshop prin care îi va învăța pe cântăreți, părinți, dar și pe profesorii acestora, cum trebuie folosite rațional organele aparatului fonator.

Reprezentanții părinților vor putea oferi câte un premiu, pentru fiecare grupă de vârstă, concurenților, pe care ei îi consideră cei mai buni.

Organizatorii sprijină și încurajează participarea la festival a copiilor talentați cu dizabilități și din centrele de plasament.

Saviana Russu