ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Programele Rabla Clasic și Rabla Plus sunt gata de start

Publicat: joi, 11 Aprilie 2019 , ora 14.07
Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu

Programele  Rabla Clasic și Rabla Plus  sunt gata de start. Anul acesta, Ministerul Mediului pune la bătaie 35 de mii de ecotichete - peste 320 de milioane de lei, pentru cei care vor să-și înlocuiască mașinile mai vechi, cu altele noi, mai puțin poluante. Cel mai mare ecotichet este acordat românilor care au de gând să-și cumpere mașini electrice. 

Anul acesta, pentru programul clasic Rabla, tichetul de 6.500 de lei va fi obținut numai după casarea unei mașini vechi. Șoferii se pot înscrie pe site-ul administratiei fondului de mediu. Rabla PLUS este un program prin care se vor acorda două tipuri de ecotichete. Unul în valoare de 45.000 de lei, destinat celor care vor să-și cumpere o mașină 100% electrică. Și încă unul în valoare de 20.000 de lei, pentru mașini noi, hibrid.

Mihai Cojocaru