ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Meciul din Liga Națională de handbal feminin dintre Corona Brașov și SCM Craiova se va disputa duminică, 14 aprilie

Publicat: joi, 11 Aprilie 2019 , ora 15.04

Meciul din Liga Națională de handbal feminin, dintre Corona Brașov și SCM Craiova, se va disputa duminică, 14 aprilie, de la ora 11.00. 

Partida din etapa 22 era programată inițial pentru ora 17.30, în aceeași zi dar ora de start a fost mutată, iar partida va putea fi urmărită în direct pe TVR HD.

Meciul este extrem de important pentru brașovence, în lupta lor pentru un loc de cupă europeană.

În clasament, Corona Brașov este pe locul trei cu 34 de puncte, în timp ce oltencele se află pe poziția a 6-a cu 30 de puncte dar și un meci mai puțin disputat. Pentru acest joc, tehnicianul Ion Crăciun are o serie de probleme de efectiv, Eliza Buceschi, Laura Chiper, Binca Tiron, Andreea Chiricuță sau Ekaterina Vetkova fiind incerte pentru acest joc.

Jocul dintre Corona Brașov și SCM Craiova va avea loc duminică, 14 aprilie, de la ora 11.00. Partida se va juca în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” iar biletele de intrare vor fi 15 lei în tribuna mică, repectiv 10 lei în tribuna mare.

Adrian Susanu