ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Centru de zi pentru copiii brașoveni care provin din familii dezorganizate

Publicat: marți, 16 Aprilie 2019 , ora 15.29
Viceprimarul municipiului Brașov, Mihai Costel

UNICEF România și Municipiul Brașov vor încheia un protocol pentru înființarea unui centru pentru copiii aflați în situații de vulnerabilitate, ne-a precizat viceprimarul municipiului Brașov, Mihai Costel.

Centrul de zi va fi înființat în subordinea Direcției de Asistență Socială și va avea ca scop ajutorarea micuților prin acordarea unui pachet minim de servicii sociale, educaționale și medicale. 

În plus, parteneriatul presupune implementarea, la Brașov, a inițiativei Oraș Prieten al Copiilor. Este vorba despre o comunitate care se angajează să îmbunătățească viața micuților prin respectarea drepturilor acestora, așa cum sunt exprimate în Convenția ONU și în care nevoile prichindeilor fac parte integrantă din politicile, programele și deciziile publice. 

Municipiul Brașov, cu sprijinul UNICEF, va fi prima localitate din România care va obține titlul de Oraș Prieten al Copiilor. 

Adina Chirvasă