ACUM:
16.30
Jurnal Militar
Urmează:
17.00
Auto Radio
Apoi:
18.00
Auto Radio (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Peste 130 de milioane de lei pentru reabilitarea drumului de sub munte

Publicat: vineri, 19 Aprilie 2019 , ora 12.48

Drumul de sub munte, șoseaua interjudețeană de la poalele munților Făgăraș va fi reabilitat, cu fonduri europene.

Potrivit reprezentanților administrației județene, proiectul vizează refacerea totală a carosabilului pe o lungime totală de aproape 50 de kilometri și a trotuarelor aferente, amenajarea de stații pentru transportul public, realizarea de rigole, șanțuri și podețe. În plus, vor fi construite șapte poduri noi, iar alte opt vor fi reabilitate.

Consiliul Județean Brașov a lansat achiziția pentru atribuirea contractului, iar de execuția lucrărilor s-a arătat interesată o firmă din Cluj Napoca.

În perioada următoare, oferta va fi evaluată de către experți, iar rezultatele vor fi comunicate în termenul prevăzut de lege.

Valoarea totală a proiectului depășește 130 de milioane de lei, iar banii vor fi asigurați din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Monica Neacșu