ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tiroliana de la Canionul 7 Scări, va fi redeschisă pentru turiști

Publicat: vineri, 19 Aprilie 2019 , ora 14.22
Virgil Popa, primarul Municipiului Săcele

Tiroliana de la Canionul 7 Scări, din Masivul Piatra Mare, va fi redeschisă pentru turiști, din această vară. Anul trecut, în luna octombrie, a fost suspendată activitatea tirolienei, datorită lipsei autorizației ISCIR. 

Administrația Municipiului Săcele dă asigurări, însă, că, în scurt timp, turiștii amatori de senzații tari se vor putea bucura, din nou, de acest mod de relaxare, după cum ne-a declarat Virgil Popa , primarul Municipiului Săcele.

În plus, Virgil Popa a mai declarat, pentru Radio România Brașov FM, că a demarat procedura pentru ca Municipiul Săcele să devină, anul acesta, stațiune turistică de interes local.

Având exemplul de la Vama Buzăului, care, de anul trecut, a devenit stațiune turistică de interes local, municipalitatea săceleană a angajat același consultant cu experiență care s-a ocupat de reușita proiectului de la Vama Buzăului.

La capitolul finanțare au fost alocate și sumele necesare pentru ca Municipiul Săcele să devină stațiune turistică de interes local.

Mihai Cojocaru