ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O brașoveancă este nominalizată în cursa pentru obținerea trofeului internațional Global Woman Summit

Publicat: vineri, 19 Aprilie 2019 , ora 15.13
Dana Lupșa, președinte al Asociației Happy Moms

O brașoveancă este nominalizată în cursa pentru obținerea trofeului internațional Global Woman Summit.

Acesta va fi decernat în cadrul unui eveniment ce va avea loc în perioada 13 – 14 iulie 2019, la Londra, organizat de un grup de cluburi și asociații internaționale care susțin egalitatea de șanse și de gen, la nivel mondial.

Brașoveanca Dana Lupșa, președinte al Asociației Happy Moms, a primit cu mare bucurie nominalizarea pentru etapa națională, care se desfășoară online.

În acest moment, brașoveanca este nominalizată la categoria Inspirațională, iar prin intermediul unei campanii online de votare pe site-ul Global Woman Summit, ar putea ajunge la etapa internațională.

În această competiție, sunt nominalizate femei care au contribuit la dezvoltarea și implicarea în comunitatea din care fac parte.

În finală vor ajunge 200 de femei, din toată lumea, împărțite pe 6 categorii de activitate, iar în urma prezentării unui dosar și a jurizării de specialitate, fiecare categorie va avea desemnată o câștigătoare a trofeului.

Bianca Bucă